Contactlenzen kopen in Best

Wil jij de beste contactlenzen kopen? In de gezellige lenzenwinkel van Beau Zien en Horen in Best staat ons deskundige team voor je klaar bij het vinden van de juiste contactlenzen voor jou. We hebben diverse soorten lenzen en kijken altijd welke lens het beste bij jou past. Ben je al tevreden over de huidige lenzen die je draagt? Dan kun je deze direct opnieuw bestellen.

Klik op de knop hieronder om een afspraak te maken of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Voordeel van contactlenzen

Het grote voordeel van contactlenzen is dat ze onzichtbaar zijn, dat in tegenstelling tot een bril. Mensen die contactlenzen kopen doen dit vaak omdat ze lenzen ideaal vinden tijdens het sporten, ter afwisseling van een bril of omdat ze het soms fijn vinden geen bril te dragen, bijvoorbeeld tijdens een feestje. Een contactlens verandert namelijk niets aan je uiterlijk.

Advies over de beste contactlenzen voor jou

Bij Beau Zien en Horen leveren we veel verschillende soorten contactlenzen:

 • Zachte contactlenzen
 • Harde contactlenzen
 • Daglenzen
 • Nachtlenzen
 • Lenzen voor kinderen

Elke soort heeft zo zijn voordelen. Welke lens het beste bij jou past, is afhankelijk van je behoeften. Ga je voor het eerst contactlenzen dragen of wil je persoonlijk advies? Je bent van harte welkom in onze winkel voor een oogcontrole en we adviseren je graag over de verschillende opties.

Een contactlensaanpassing voor de beste contactlenzen

Wij willen zeker weten dat jouw ogen geschikt zijn voor het dragen van contactlenzen. Daarom voeren we bij Beau Zien en Horen altijd een contactlensaanpassing uit, voordat we de contactlenzen aan je meegeven. Zo kun jij straks de meest comfortabele contactlenzen dragen met perfect zicht. Zo’n contactlensaanpassing bestaat uit 3 stappen:

 1. We beginnen altijd met een uitgebreide oogmeting.
 2. Daarna brengen we zeer nauwkeurig de vorm van jouw ogen in kaart, met behulp van een topograaf.
 3. Als laatste wordt de gezondheid van jouw ogen gecontroleerd.

Contactlenzen kopen in onze winkel in Best

Wil je contactlenzen kopen? Welke reden je ook hebt, Beau Zien en Horen staat voor je klaar! Of je nu:

 • wil kijken of contactlenzen bij jou passen
 • nieuwe contactlenzen wil kopen
 • andere soort contactlenzen wil proberen
 • je bril (af en toe) wil vervangen door lenzen
 • een oogmeting wil laten doen

Ook met contactlenzen zie je op z’n Best! Wil je meer informatie over onze lenzen of wil je een contactlensaanpassing of oogcontrole inplannen? Maak direct online een afspraak of bel ons op 0499-391066.

De beste opticien voor lenzen

Heb je naast lenzen ook een nieuwe bril of zonnebril op sterkte nodig? Bij Beau Zien en Horen adviseren we je graag. Onze winkel is gevestigd aan het Wilhelminaplein in Best, op een steenworp afstand van Eindhoven. Parkeren is gratis én recht voor de deur. Tot snel!