Tips voor de beste zonnebril!

Deze tijd van het jaar staat de zonnebril natuurlijk extra in de spotlights. In de nieuwe winkel van Beau Zien en Horen voeren we een zeer uitgebreide collectie van de beste zonnebrillen. Met én zonder sterkte. Ben jij al komen kijken?

Diverse stijlen zonnebrillen

Wij zijn erg trots op onze splinternieuwe winkel! Wellicht heb je al een blik geworpen, maar anders nodigen we je van harte uit om eens binnen te lopen voor bijvoorbeeld een leuke zonnebril. Onze collectie omvat diverse stijlen, van klassieke aviators tot trendy cat-eye modellen in vele kleuren, uitvoeringen en materialen. Houd je van stoer, elegant of heel kleurrijk? Je vindt bij ons altijd een zonnebril die aansluit bij jouw smaak en kledingstijl.

De beste zonnebril voor jou

Al onze zonneglazen zijn voorzien van een goede UV-filter zodat je ogen optimaal  beschermd worden tegen de schadelijke effecten van de zon. Daarnaast is het belangrijk dat een zonnebril goed aansluit rond je ogen, anders kunnen zonnestralen toch nog in je ogen terechtkomen. We adviseren je hierin uitgebreid en letten bij het kiezen van de beste zonnebril voor jou ook op de contouren van je gezicht.

Diverse merken zonnebrillen

Daarnaast kunnen wij je alles vertellen over de merken die we voeren. In onze winkel in Best vind je diverse merken zonnebrillen, zoals:

  • Tom Ford
  • Serengeti
  • Gucci

Zo ga je altijd stijlvol de deur uit! Ook voeren wij minder bekende merken die zeker de moeite waard zijn. Het materiaal varieert van kunststof tot metaal of titanium en biedt comfort en duurzaamheid. Voor de glazen kun je kiezen voor bijvoorbeeld gepolariseerd glas dat schitteringen tegengaat, of een hippe spiegelcoating. Je hoort het, we hebben voor ieder wat wils.

We zien je graag snel!

Toe aan een nieuwe zonnebril? Loop eens binnen en neem een kijkje. Wil je graag advies voor de beste zonnebril voor jou? Maak dan een afspraak op een dag en tijd dat jou het beste uitkomt. Zo hebben we zeker alle tijd om je te helpen.

Wist je dat we je niet alleen laten Zien, maar ook Horen op z’n Best? Dus ook als je minder goed hoort, kun je tegenwoordig bij ons terecht. Zien en Horen we je snel?