Foudraine by Beau wordt Beau Horen en Zien

Met een ruimere winkel, nieuwe naam én locatie is Foudraine by Beau op 2 april 2024 getransformeerd naar Beau Zien en Horen. Voor jou blijven wij het vertrouwde gezicht, maar dan in een geheel vernieuwde stijl. We nemen je even mee.

De nieuwe Beau 

Achter de schermen is er wekenlang hard gewerkt aan de verhuizing. Op 2 april was het dan zover: de verhuizing naar ons nieuwe pand aan het Wilhelminaplein 2. In deze grotere winkel hebben we maar liefst twee oogmeetruimtes. Zo kunnen we samen met jou nog sneller een afspraak inplannen voor een oogmeting of oogonderzoek door onze optometristen. Voorzien van de nieuwste apparatuur kunnen wij jouw ogen met uiterste precisie meten en zorgen dat jij het beste ziet!

Naast oogzorg bieden we nu ook hoorzorg!

Aan onze nieuwe naam “Beau Zien en Horen” is het je misschien al opgevallen: in de nieuwe winkel starten wij ook met hoorzorg. Elke donderdag zal onze audicien op afspraak aanwezig zijn voor advies, het testen van jouw gehoor en het aanmeten en bijstellen van hoortoestellen. Wij hechten waarde aan jouw zicht én gehoor en zijn erg blij dat we deze service kunnen aanbieden.

Grote brillencollectie

De nieuwe winkel biedt ook ruimte voor een grotere monturencollectie. Naast de vertrouwde merken vind je bij Beau Zien en Horen voortaan ook nieuwe labels, zoals:

  • Anne & Valentin 
  • Persol
  • Guess 

Wij kunnen je deskundig adviseren bij het uitzoeken van een montuur waar je blij van wordt. Wij zijn voortaan ook op maandag geopend.

We verwelkomen je graag in onze nieuwe winkel

Toe aan een nieuwe bril of lenzen of wil je een oogmeting inplannen? Maak gemakkelijk en snel een afspraak via onze online planner. Voor een afspraak met onze audicien kun je het beste even bellen of mailen. We verwelkomen je graag bij Beau Zien en Horen voor nog meer Zien én Horen op z’n Best!