Beau Zien en Horen: opticien Woensel

Beau Zien en Horen is een opticien Woensel waar het allemaal draait om service en klanttevredenheid. Wij willen iedereen van een kwalitatief goede én mooie bril of zonnebril voorzien. Wij luisteren hierbij naar jouw wensen en zoeken altijd mee naar een montuur die het beste bij jou past. Ga je liever voor contactlenzen? Dan adviseren we je graag over de verschillende mogelijkheden zoals harde of zachte lenzen en nachtlenzen. Elk type lenzen heeft zijn eigen voordelen. Laat je daarom voorlichten door onze ervaren medewerkers. Zo maak je een weloverwogen keuze en vind je de beste optie voor jou en je ogen.

Meer weten over onze opticiens Woensel?

Wil je meer weten over onze opticiens Woensel? Lees dan verder op onze website. Hier stelt ons team zich voor en kun je meer lezen over onze diensten. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in het vinden van de juiste bril of contactlenzen voor kinderen. Wij nemen de tijd om naar de wensen van het kind te luisteren en kunnen een goed advies uitbrengen. Zo zijn contactlenzen (met name zachte lenzen en nachtlenzen) vaak een prima optie voor kinderen. Nachtlenzen kunnen er zelfs voor zorgen dat de ogen niet verder achteruit gaan.

Kom langs bij de opticien in Woensel

Ben je enthousiast geworden? Kom dan gezellig langs bij onze opticien in Woensel. Je bent op onze locatie van harte welkom voor een persoonlijk advies. Mocht je al contactlenzen hebben en enkel nieuwe lenzen willen bestellen of lenzenvloeistof willen nabestellen, neem dan contact met ons op. Wij kunnen jouw bestelling vaak direct telefonisch verwerken. Zo hoef je enkel langs te komen zodra wij de bestelling binnen hebben. Mocht je nog vragen hebben of graag een afspraak willen maken, bel of e-mail ons dan. Wij hopen je snel te mogen begroeten bij Beau Zien en Horen!