Ideale kijkoplossing bij de opticien Veldhoven

Beau Zien en Horen is een opticien Veldhoven onder leiding van de enthousiaste en vakkundige Beau van Breda. In onze zaak voorzien we iedereen van de ideale kijkoplossing. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen en actief mee te denken. Zo hebben we een ruime keuze uit verschillende monturen brillen en zonnebrillen. We werken hierbij met verschillende merken, materialen en prijsklassen. Zo vindt je in onze zaak voor ieder wat wils! Daarnaast koop je bij ons nachtlenzen, zachte lenzen en harde lenzen. Welk soort contactlenzen het meest geschikt zijn voor jou, bespreken we graag met je.

Maak kennis met onze opticiens Veldhoven

Op onze website kun je alvast kennis maken met onze opticiens Veldhoven. Zo stelt ons team zich voor en kun je meer lezen over onze specialiteiten. Zo hebben wij ruime kennis en ervaring als opticien en blinken wij uit in service en persoonlijke aandacht. Ook kinderen helpen wij graag aan de perfecte bril of contactlenzen. Wij nemen uitgebreid de tijd om de verschillende opties te bespreken en diverse monturen te passen. Zo vinden we altijd een bril die niet alleen het zicht verbeterd maar die ook geweldig staat! Tot slot zijn nachtlenzen vaak een interessante optie voor kinderen.

Meer weten over de opticien in Veldhoven?

Wil je meer weten over de opticien in Veldhoven? Bel of e-mail ons dan of kom langs op onze locatie. Via de website kun je eventueel een afspraak maken met ons team. Zo weet je zeker dat wij je direct kunnen helpen. Mocht je al lenzen hebben en enkel een “herhaalrecept” of nieuwe lenzenvloeistof willen bestellen, dan kun je even contact met ons opnemen. Wij kunnen je telefonisch vaak al meteen helpen. Zo hoef je alleen nog maar langs te komen om de lenzen of het vloeistof op te halen. Wij hopen je snel te begroeten bij Beau Zien en Horen.