Tijd voor een bezoek aan de opticien Son en Breugel

Heb je moeite met kleine lettertjes of is jouw zicht in de verte niet zo scherp? Dan is het tijd voor een bezoek aan Foudraine by Beau, de opticien Son en Breugel. Wij adviseren jou graag over een bril of contactlenzen. Ons doel hierbij is om jouw zicht te verbeteren én een oplossing te vinden die past bij jouw wensen en dagelijkse bezigheden. Wij bieden verschillende interessante opties waaronder nachtlenzen. Door middel van nachtlenzen heb jij overdag geen bril of contactlenzen meer nodig. Jouw ogen herstellen zich ’s nachts namelijk volledig. Ideaal als je bijvoorbeeld werkt in een stoffige omgeving of als jij een bril of contactlenzen om een andere reden niet zo praktisch vindt overdag.

Enthousiast team met opticiens Son en Breugel

Foudraine by Beau bestaat uit een enthousiast team met opticiens Son en Breugel. Wij bezorgen jou een warm welkom en nemen echt de tijd om jou te helpen. Service en klantvriendelijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Ook (kleine) kinderen voorzien we graag van een mooi montuur. We luisteren hierbij naar de wensen van ouder én kind en zijn pas tevreden als jullie dat ook zijn. Goed om te weten: ook kinderen kunnen baat hebben bij (nacht)lenzen. Informeer gerust naar de mogelijkheden of lees verder over de nachtlenzen op onze website.

Kom langs bij de opticien in Son en Breugel

Ben je nieuwsgierig geworden naar de brillen en contactlenzen van Foudraine by Beau? Kom dan gerust (vrijblijvend) langs bij de opticien in Son en Breugel. Je bent van harte welkom op onze locatie. Heb je al contactlenzen en wil je enkel een nieuwe set bestellen of lenzenvloeistof kopen? Dan kun je ons ook telefonisch contacteren. Uiteraard kun je ook altijd contact met ons opnemen als je een vraag hebt of meer informatie wilt over ons en onze werkwijze. Wij staan je graag te woord. Tot snel bij Foudraine by Beau!