Onze brillenmerken

Wij hebben onze collectie met zorg samengesteld. Wij zijn ervan overtuigd dat we met onze collectie de perfecte bril voor je kunnen vinden. We vinden het namelijk super belangrijk dat jij enthousiast bent over jouw bril.

Onze brillen collectie bestaat uit de volgende merken:

Tom Ford

Tom Ford staat voor mode en design en heeft een uniek oog voor kunst. Zowel de brillen als zonnebrillen zijn opvallend, maar niet extreem. De subtiele T-vorm op de veren maakt een Tom Ford bril herkenbaar voor de kenners.

Het meest bijzondere aan de ontwerpen van Tom Ford vinden wij de combinatie van tijdloos & mode.

WAUW!

Brillen Tom Ford

Res/Rei

Res/Rei is het Latijnse woord voor “het ding” of “het concept”. Zij weten als geen ander hoe je verfijnde en tijdloze brillen maakt. Er wordt gebruikt gemaakt van de meest moderne en kwalitatieve materialen. Alle brillen van Res/Rei worden met de hand, in Italië gemaakt.

De collectie kenmerkt zich door unieke kleuren en patronen en iedere collectie heeft een centraal thema. De ontwerpers laten zich inspireren door keizers, bloemen of drankjes. Hierdoor ontstaan er iedere jaar opnieuw weer verrassende designs.

Orgreen

Orgreen wordt gemaakt in het hart van Denemarken, Kopenhagen. Orgreen staat voor eenvoud, kwaliteit en kleur. De monturen worden gemaakt van het beste titanium ter wereld.

Iedere bril doorloopt 100 verschillende processen tijdens de productie in Japan. Daarna wordt iedere bril nog eens handmatig gecheckt in Denemarken. Bij de minste afwijking wordt het montuur afgekeurd en een nieuwe gemaakt. Hierdoor kan de productie van 1 bril soms wel 6 maanden in beslag nemen.

Zoek je kwaliteit, eenvoud en klasse? Kies dan zeker voor Orgreen.

Götti

Götti is een Zwitsers merk dat zich kenmerkt door eenvoud. Echter is de collectie zo divers en wordt er gebruik gemaakt van diverse kleuren, waardoor de collectie zeker niet saai is.

Götti maakt vooral gebruik van acetaat en titanium, waardoor de brillen zeer comfortabel en licht zijn. De collectie is het best te omschrijven als een harmonieuze symfonie van elegante modellen.

Mykita

Mykita wordt ontworpen en van begin tot eind gemaakt in Berlijn. Mykita staat voor kwaliteit en er wordt gewerkt met de beste en meest innovatieve materialen.

Het ontwerpteam van Mykita is zeer divers, denk hierbij aan mannen in 3-delig pak, modieuze dames en alternatieve types. Met resultaat: inmiddels zijn de monturen van Mykita voor iedere doelgroep en wereldwijd te verkrijgen. Jij vindt ze ook bij ons.

Daar zijn wij super blij mee!

Brillen Mykita

Victoria Beckham

Victoria Beckham heeft sinds kort een eigen brillencollectie en die hebben wij in huis! Deze nieuwe collectie combineert de kenmerkende stijlen van het merk. Zo bevat de collectie de klassieke pilotenbril, maar ook hele vooruitstrevende, oversized modellen.

In de collectie komt de kleur goud vaak terug, soms in combinatie met acetaat. De collectie van Victoria Beckham is gedurfd, trendy en een en al glamour.

Silhouette

Silhouette is een brillenmerk uit Oostenrijk en bestaat al sinds 1964. De brillen van Silhouette behoren tot de lichtste en comfortabelste brillen ter wereld. Meestal zijn deze brillen randloos, flexibel en zonder schroeven.

90% van de brillen van Silhouette wordt gemaakt uit titanium, waardoor het de ideale bril is voor de praktische en actieve mens.

Ray-Ban

Ray-ban is een van de meest iconisch brillenmerken en is altijd te herkennen aan het Ray-Ban logo. De collectie bevat zowel moderne, klassieke als minimalistische designs.

Het motto van Ray-Ban is ‘never hide’, omdat ook zij het belangrijk vinden dat jij jezelf blijft. Ook met een bril op.

Brillen Ray-Ban

1921

1921 is een merk van eigen bodem. 1921 is een collectie met uiteenlopende stijlen. Van klassiek, tot trendy of uitgesproken: je vindt het allemaal in de collectie van 1921. De monturen zijn zeer scherp geprijsd, maar de kwaliteit is hartstikke goed. Het perfecte merk voor de kleinere portemonnee of bijvoorbeeld een bril naast lenzen.

J.F. Rey

Brillen J.F. Rey

J.F. Rey kenmerkt zich door karakteristieke en unieke monturen. De bijzondere collectie van Jean-Francois Rey worden gemaakt in de Franse regio Jura. Innovatie is van groot belang en geen collectie van J.F. Rey is hetzelfde. Er wordt gebruik gemaakt van productieprocessen die je nergens anders ziet, maar ook worden er veel verschillende materialen gebruikt. Hierdoor ontstaat een prachtige collectie met eigentijdse brillen. Deze collectie moet je gezien hebben.

Joshi

Joshi is een mooie, betaalbare brillencollectie voor zowel dames als heren. Het is een Nederlands merk dat iedere modetrend volgt. De meeste monturen zijn tijdloos, maar ook houdt Joshi ervan om te experimenteren met nieuwe brillentrends. Wat wij zo fijn vinden aan deze collectie? Of je nou een breed of smal gezicht hebt: Joshi heeft het allemaal!