Onze kinderbrillenmerken

Wij hebben onze kinderbrillen collectie met zorg samengesteld en zijn erg enthousiast over alle leuke modellen in onze winkel. Wij vinden het namelijk super belangrijk dat zowel jij als jouw kind enthousiast is over de bril.

Onze kinderbrillen collectie bestaat uit de volgende merken:

BBig

De kinderbrillen van BBig zijn gemaakt naar de wensen van kinderen. Ondanks dat kinderen nog jong zijn en veel moeten leren, weten ze wel wat ze wel of niet mooi vinden. Kinderen moeten uiteindelijk met de bril op naar school. BBig stemt de collectie hierom af op wat kinderen willen. Kinderen willen een flitsende, spannende en uitdagends bril, maar hij moet niet kinderachtig zijn. 

Doordat de bril door een kind gedragen gaat worden, moet de bril wel stevig zijn en tegen een stootje kunnen. Er wordt daarom ook alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Bij de brillen van BBig is rekening gehouden met alle details, denk hierbij aan pasvorm, materiaal, kleur en diverse maten. Die wil je toch hebben?

New York Yankees

Een kinderbrillen merk uit de stad die nooit slaapt. New York Yankees is het grootste merk in de Major League Baseball. De collectie bestaat uit kleding, schoenen en inmiddels ook kinderbrillen. 

Vooral stoere jongens in hun tienerjaren dragen een bril van New York Yankees. Deze brillen zijn strak en stoer in hun ontwerp en passen helemaal in het huidige modebeeld. Mooie moderne brillen zonder poespas. Voorheen was het logo van New York Yankees opvallend aanwezig op de bril, in de laatste collectie is logo veel subtieler verwerkt. Wie wil zo’n stoere bril nu niet?

Lulu Castagnette

Wederom een kinderbrillen merk uit Frankrijk. De collectie kenmerkt zich door kleur, maar ondanks dat hebben alle brillen iets zachts en knuffelbaars. 

De doelgroep van Lulu Castagnette zijn meiden die aan het begin van hun pubertijd staan. Je kunt jezelf voorstellen dat een meid van 12 geen bril meer op wil met bijvoorbeeld vlinders aan de zijkant, maar juist een bril die zij ook oudere meiden of dames ziet gedragen. Dit is precies waar Lulu Castagnette op inspeelt. Een chique collectie vol fantasie. Prachtig toch?

Rex & Sue

Dit is nog een relatief nieuw merk. Het is in 2017 namelijk bedacht door Jeroen. Hij is de eigenaar van Ava brillen en miste nog een leuk merk met kinderbrillen. Een merk dat net even anders zou zijn. 

Het merk Rex & Sue heeft de naam te wijten aan de archeologe Susan Hendrickson. Zij heeft het best bewaarde fossiel van een Tyrannosaurus Rex, welke de bijnaam ‘Sue’ kreeg gevonden.

De brillen van Rex & Sue Eyewear zijn zeer geschikt voor stoere kinderen. De modellen zijn verrassend en de kleurencombinaties maken ons hartstikke vrolijk. Rex & Sue, dat wil je toch?

Tartin et Chocolat

Is in 1977 ontstaan toen Catherine Painvin opzoek was naar een chique, zacht en comfortabel merk voor haar eigen baby. Er onstond een revolutie in de kinderwereld. Naast super leuke kinderbrillen heeft Tartine et Chocolat ook kinderkleding, speeltjes, meubilair en parfum. In een mum van tijd werd Tartine et Chocolat in Frankrijk marktleider van kinderartikelen. 

Waar Tartine et Chocolat voor staat? Kinderen behandelen als kinderen. De brillen van Tartine zijn gemaakt voor de modieuze kinderen en hebben leuke, verfrissende details die je niet vaak tegenkomt. De brillen zien er chique uit en de collectie is zeer ruim met veel verschillende kleuren en maten. Heb jij er al een?