Beau Zien en Horen: brillenzaak Woensel

Beau Zien en Horen is een brillenzaak Woensel waar je met open armen ontvangen wordt. Ons enthousiaste en ervaren team doet niets liever dan jou van een fijne bril, zonnebril of contactlenzen voorzien. Dankzij onze hulp zul jij weer haarscherp zien én er geweldig uit zien. Wij snappen namelijk maar al te goed dat een bril of zonnebril bij jou moet passen. Wij adviseren je daarom graag over de verschillende monturen en merken in onze collectie. We nemen bovendien de tijd om de brillen en zonnebrillen te passen. Door diverse opties uit te proberen kom je er achter welke bril of zonnebril jou laat stralen.

Wat maakt ons anders dan andere brillenzaken Woensel?

Wat ons anders maakt dan andere brillenzaken Woensel is ongetwijfeld onze passie voor ons beroep. Wij vinden het leuk én belangrijk dat jong en oud zich bij ons thuis voelt. Wij nemen voor iedereen de tijd en hebben jarenlange kennis en ervaring. Wij weten hierdoor vaak direct een mooi montuur uit te kiezen maar kunnen je ook een goed advies geven over de verschillende soorten contactlenzen. Wist je bijvoorbeeld al dat nachtlenzen ontzettend veel voordelen bieden? Dankzij de nachtlenzen zie je overdag perfect, zonder hulpmiddelen zoals lenzen of een bril nodig te hebben.

Kom langs bij onze brillenzaak in Woensel

Kun jij wel een oogtest of nieuw montuurtje gebruiken? Of wil jij je lenzen of lenzenvloeistof opnieuw bestellen? Kom dan langs bij onze brillenzaak in Woensel. Uiteraard kun je ons ook e-mailen of bellen voor meer informatie of om een afspraak te maken. Mocht je al lenzen hebben, dan is het niet altijd nodig om langs te komen op onze locatie. Lees tot slot meer over ons, het team en onze diensten op de website. Zo weet je alvast wie jou straks begroet als je een bezoekje aan onze brillenzaak op de planning hebt staan! Graag tot snel bij Beau Zien en Horen.