Beau Zien en Horen: gezelligste brillenzaak Son en Breugel

Is het tijd voor een nieuw montuur of wil je je oogsterkte laten checken? Kom dan langs bij Beau Zien en Horen. Wij zijn de gezelligste brillenzaak Son en Breugel. Naast dat wij je helpen om de perfecte bril of lenzen uit te zoeken, voorzien we je graag van een passend advies. Zo adviseren we je bijvoorbeeld over het montuur dat het beste bij je past maar ook over alternatieven voor een bril zoals contactlenzen of nachtlenzen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een zonnebril of een zonnebril op sterkte.

Wat maakt ons anders dan de meeste brillenzaken Son en Breugel?

Wat ons anders maakt dan de meeste brillenzaken Son en Breugel en omgeving? Dat is onze passie voor ons werk. Wij vinden het belangrijk om de beste service te bieden en iedereen met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Wij adviseren zowel jong als oud met veel plezier over brillen of contactlenzen die echt bij je passen. Wij letten hierbij zowel op je gezichtsvorm en persoonlijke smaak als jouw wensen en dagelijkse bezigheden. Wist je bijvoorbeeld dat nachtlenzen een uitkomst zijn voor iedereen die overdag geen bril of lenzen wil dragen maar wel perfect wil kunnen zien?

Contacteer de brillenzaak in Son en Breugel

Heb je een vraag over onze brillen, contactlenzen of zonnebrillen? Neem dan gerust contact met onze brillenzaak in Son en Breugel op. Ons enthousiaste team staat je graag te woord. Ook als je je lenzen of lenzenvloeistof opnieuw wilt bestellen kun je contact met ons opnemen. Wij kunnen je bestelling direct plaatsen. Je bereikt Beau Zien en Horen via de telefoon of e-mail. Tot slot ben je van harte welkom in de brillenzaak als je graag een persoonlijk advies wilt of een aantal monturen wilt passen. Online vind je ons adres en openingstijden. Graag tot snel bij Beau Zien en Horen.