Brillen, zonnebrillen en contactlenzen bij de brillenzaak Oirschot

Goed kunnen zien is geen overbodige luxe. In het dagelijkse leven is het namelijk super belangrijk om zowel de kleine lettertjes als in de verte scherp te kunnen zien. Heb jij het idee dat jouw ogen niet optimaal werken? Of is het tijd voor een nieuw montuur of een alternatief voor jouw bril? Maak dan kennis met Beau Zien en Horen. Wij zijn een brillenzaak Oirschot waar we met veel passie en plezier iedereen aan een fijne bril, zonnebril of contactlenzen helpen. Wij nemen de tijd voor elke klant en zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Beau Zien en Horen: anders dan andere brillenzaken Oirschot

Bij Beau Zien en Horen werken we net iets anders dan de meeste brillenzaken Oirschot. Wij hebben van adviseren namelijk onze specialiteit gemaakt. Wij adviseren jou graag over de verschillende opties, monturen die het beste bij jou passen en alternatieven voor de bril (zoals contactlenzen of nachtlenzen). Onze aanpak zorgt er voor dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Ook jonge kinderen helpen we graag aan een montuur op maat. Interessant feitje: nachtlenzen zijn geschikt voor kinderen en volwassenen. Op deze manier hoef je overdag geen bril of contactlenzen meer te dragen. Dit is praktisch én comfortabel.

Wij verwelkomen je graag in de brillenzaak in Oirschot

Ben je nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan gerust langs in onze brillenzaak in Oirschot. Wij verwelkomen je graag en gaan met veel liefde op zoek naar een passende oplossing. Heb je een vraag of wil je meer informatie over ons en onze werkwijze? Kijk dan rustig rond op onze website of contacteer ons direct. Online lees je meer over ons team en bijvoorbeeld de nachtlenzen én vind je al onze contactgegevens. Stuur ons gerust een e-mail of bel met ons als je een vraag hebt. Ons team staat klaar om jou te helpen.